Yaşam

Atatürk Kültür Merkezi’nde Bu Hafta (8 – 14 Mayıs)

ANADOLU ATEŞİ // 8 MAYIS // AKM TÜRK TELEKOM OPERA SALONU // 20.30

Kaynağını Anadolu’nun binlerce yıllık mitolojik ve kültürel tarihinden alan, içinde hemen her bölgeden derlenen 3000 halk oyunu figürü ve halk müziğinin yer aldığı eşsiz bir proje olan Anadolu Ateşi, AKM’de yanmaya devam ediyor. Her gösterimde büyük ilgi gören özel performans, 8 Mayıs Pazartesi günü Türk Telekom Opera Salonu’nda AKM konukları için sahnelenecek. 85 ülkede 3500 gösteri ile 20 milyonu aşkın sanatsever tarafından izlenen Anadolu Ateşi, halk danslarını bale, çağdaş dans ve diğer dans disiplinleriyle sentezleyerek AKM konuklarına çağdaş standartlarda bir kültür şöleni sunmaya devam edecek.

USTALARDAN İZLER // 9 MAYIS // AKM TÜRK TELEKOM OPERA SALONU // 20.00

İstanbul Devlet Çağdaş Halk Müziği Topluluğu, ‘Ustalardan İzler’ adlı özel repertuarıyla 9 Mayıs Salı günü AKM dinleyicisiyle buluşacak. AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda gerçekleşecek konserde, Türk pop müziğinin en samimi dönemlerinden biri olan 70’li ve 80’li yılların popüler müziği seslendirilecek. Müzikseverleri zaman tünelinde yolculuğa çıkaracak konserde solist olarak Sevingül Bahadır, Cihan Okan, Jülide Karan ve Enver Merallı sahne alacak.

ELEKTRONİKA // 9 MAYIS // AKM TİYATRO SALONU // 20.00

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çağdaş Dans Topluluğu MDTistanbul, Elektronika gösterisi ile 9 Mayıs’ta AKM Tiyatro Salonu’nda sahne alıyor. Çağdaş elektronik müzikle çalışılmış üç eserle çağdaş dans tekniklerinin sınırlarının dinamik bir performansa zorlandığı koreografide; Come on, Mantra ve Excitement adlı 3 parça, MDTistanbul’un 24 dansçısı tarafından sahneleniyor. Gösteride, topluluk dansçı ve koreograflarından Evrim Akyay’ın dinamik çalışması “Come on”, koreograf İhsan Rüstem’in ünlü eseri “Mantra” ve Güney Koreli koreograf DongKyu Kim’in “Heyecan” çalışması izlenebilir. .

İSTANBUL MÜZİK VE TÜRKÜ // 10 MAYIS // AKM TİYATRO SALONU // 20.00

İstanbul Devlet Türk Halk Müziği Korosu ve İstanbul Devlet Türk Müziği Araştırma ve Uygulama Topluluğu, İstanbul’un çok kültürlülüğünü yansıtacak İstanbul Müziği ve Türküler konserini 10 Mayıs Çarşamba günü AKM Tiyatro Salonu’nda seslendirecek. Şef Uğur Kaya ve Sanat Yönetmeni Türkiye’nin kültür beşiği İstanbul’un, konumu ve köklü tarihi ile müziğinin geçmişten günümüze sanatseverlere aktarılacağı özel konserin repertuarını Şükrü Türkmen ortak hazırladı.

LA BAYADÈRE // 10 MAYIS // TÜRK TELEKOM OPERA SALONU // 20.00
İstanbul Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen ve büyük ilgi gören La Bayadère, 10 Mayıs Çarşamba günü yeniden sanatseverlerle buluşacak. AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda sahnelenecek olan eser, ardından gelen ve romantik ve klasik dönemlerin ortasında değerli ilişkiler kuran beyaz baleler.

bale La Bayadère; Hindistan’da geçen, aşk ve entrika dolu büyülü atmosferi, Marius Petipa’nın eşsiz koreografisi, Ludwig Minkus’un müziğinin melodik çekiciliği, gösterişli ritüel ve etnik sahneleri ve harika dansları bale severlere çok şey vaat ediyor.

AMADEUS // 11 MAYIS // AKM TÜRK TELEKOM OPERA SALONU // 20.30
Dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ve Antonio Salieri’nin Peter Shaffer tarafından kaleme alınan eşsiz öyküsü Amadeus, 11. Perşembe günü AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda sinemaseverlerle buluşacak. Usta yönetmenliğinde Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatro ve Piu Entertaiment ortak yapımıyla sahnelenen oyunun başrollerini Selçuk Metot (Antonio Salieri), Tansu Biçer (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Hasret Öçalmaz (Constanze Weber) paylaşıyor. yönetmen Işıl Kasapoğlu. Oynanabilir yazı karakteri ile dünyada bir ilk olan ve 70 kişilik dev bir toplulukla sahnelenen Amedeus; 2022 Afife Tiyatro Ödülleri’nde Haldun Dormen Özel Ödülü, GQ Türkiye Yılın Adamları 2022 Göz Alıcı Başarı Ödülü, En Nitelikli Yapım: Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatro & Piu Entertainment ve 6 Kristal Elma da ödüle layık görüldü. oyunların başında.

TÜRK MÜZİĞİ AKŞAMI NAĞMEKAR // 11 MAYIS // AKM TİYATRO SALONU // 18.00

İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu, 11 Mayıs Perşembe günü AKM Tiyatro Salonu’nda Türk Müziği Akşamları Nağmekar konseri ile müzikseverlerle buluşacak. Ferruh Yarkın’ın sanat yönetmenliğinde gerçekleşecek konserde Filiz Bayraktar solist olarak sahne alacak.

FLY ‘HEZARFEN AHMET CELEBI’ // 12, 13 MAYIS // AKM TİYATRO SALONU // 20.00

İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu Uçan ‘Hezarfen Ahmet Çelebi’, 12 ve 13 Mayıs tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi AKM Tiyatro Salonu’nda seyirciyle buluşacak. Nişapur Camii’nin tatlı havası ve çekici boşluğu içinde kapı kanatlarını kucağında bırakarak Nişapur Camii’nden ayrılan Cevheri sahneye geçer.

İSTANBUL DEVLET SENFONİ ORKESTRASI DENİZBANK KONSERLERİ // 12 MAYIS // TÜRK TELEKOM OPERA SALONU // 20.00

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, 12 Mayıs Cuma günü şef Alessandro Cedrone yönetimindeki konserle sanatseverleri müzikal bir yolculuğa çıkaracak. Muhteşem ambiyansıyla beğeni toplayan AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda gerçekleşecek konserin solistliğini genç kuşağın önde gelen klasik kemancılarından Alican Süner üstlenecek. Konserin repertuarında J.Brahms’tan Keman Konçertosu D Majör Op.77a, M.Ravel’den Kaz Master Suite ve N.Rimski-Korsakov’dan İspanyol Capricho Op.34 gibi birbirinden değerli eserler yer alıyor.

FALSTAFF // 13 MAYIS // AKM TÜRK TELEKOM OPERA SALONU // 20.00

Giuseppe Verdi’nin son şaheseri “Falstaff” operası, 13 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin performansıyla sanatseverlerle buluşacak. AKM Türk Telekom Opera Salonu’nda sahnelenecek olan eser, Verdi’nin dramatik ve trajik opera bestelerinden farklı olarak şaka, mizah ve nüktedandır.

William Shakespeare’e, Shakespeare’in “The Merry Women of Windsor” ve “IV. Librettosunu Arrigo Boito’nun yazdığı eserde, Shakespeare’in en eğlenceli karakterlerinden biri olan şişman çapkın Falstaff’ın, evli ve iyi arkadaş olan Alice Ford ve Meg Page’i baştan çıkarmaya çalışmasıyla bir olaylar zinciri başlar. Aşk, para, açgözlülük ve entrika gibi tüm insani duyguların yaşandığı bir kaosun sonunda, aptallarla dolu bu dünyada her şeyin bir şaka olduğunun vurgulandığı bir insanlık komedisi performansıyla karşımıza çıkacak. Yönetmenliğini Renato Bonajuto’nun üstleneceği, yönetmenliğini Roberto Gianola’nın üstleneceği operanın sahne tasarımı Efter Tunç’u konu alıyor.Oyunun kostüm tasarımını Ayşegül Alev, aydınlatma tasarımını ise Yakup Çartık üstlenecek. Seyircilere görsel bir şölen yaşatacak olan performansta, eserin koro şefi olarak Paolo Villa sahne alacak.

AŞK İÇİN ŞARKILAR // 13 MAYIS // AKM ÇOK HEDEFLİ SALONU // 11.00

Atatürk Kültür Merkezi, 13 Mayıs Cumartesi günü Songs for Love konseri ile müzikseverlere haftasonuna duygu dolu başlama fırsatı sunuyor. Londra West End müzikallerinde pek çok belalı eseri seslendiren ödüllü sanatçı Simay Yılmaz ve tenor Aykut Yılmaz , AKM Çok İstek Salonu’nda gerçekleşecek konserde solist olarak sahne alacak. Sanatçılara ödüllü piyanistler Senay Yılmaz ve Zebokhon Ergasheva’nın eşlik edeceği konserde aşk için bestelenmiş müzikler, opera aryaları, müzikal tiyatro müzikleri, Liedler ve düetler seslendirilecek.

BİR: BİRLİKTE ‘TEK’ DÜNYADA ‘BİZ’ OLMAK // 8-9 MAYIS // AKM GALERİ

Sanat eseri platformu Poscop, Atatürk Kültür Merkezi işbirliğiyle ilk etkinliğini ‘ONE’ adlı yeni standıyla başlatıyor. 19 sanatçı ‘BİR’ standında; Fotoğraf, seramik, fotoğraf, baskı, heykel, dokuma gibi farklı sanat disiplinlerinden eserler bulunmaktadır. Sanatçıların kendi çıkış noktalarından yola çıkarak, kişisel deneyimlerini zengin anlatımlarla yansıtan işlerin yer aldığı stant, parçalanmış dünyada biz olmanın gücünü sanat aracılığıyla sorgulama fırsatı sunuyor. 9 Mayıs’a kadar ziyarete açık olan stanttan elde edilecek gelirin yarısı eğitimde fırsat eşitliği için Darüşşafaka Derneği’ne bağışlanacak.

AKM ÇOCUK SANAT MERKEZİNDE BU HAFTA

RİTİM ATÖLYESİ // 09-10-12-13 MAYIS // AKM ÇOCUK SANAT MERKEZİ // 15.00, 11.00

Ritim Atölyesi çocuklara hem eğlenceli hem de eğitici bir deneyim sunuyor. Eğitmen Eda Kocatürk yönetiminde düzenlenen atölyede çocuklar, kendilerine dağıtılan vurmalı çalgılarla önce ritim kalıplarını öğreniyor, ardından toplu olarak oluşturdukları ritim setleriyle çalınan müziğe eşlik ediyor. Atölye, çocukların içlerindeki müzisyeni ortaya çıkarmaları için keyifli bir fırsat yaratıyor.

ERKEN MÜZİK ATÖLYESİ // 09-10-12-13-MAYIS // 14.00, 12.00
 
Çocukları müzikle erken yaşta tanıştıran atölye, davuldan metalofona, ritim çubuklarından üçgen zillere kadar pek çok enstrümanı küçük sanatçıların hayatına sokuyor. Bu sayede çocuklar hem ritim duygusunu geliştiriyor hem de bir orkestranın modülü olma, el-göz-beyin uyumunu geliştirme, konsantrasyonu artırma gibi kazanımlar elde ediyor. Eğitmen Eda Kocatürk yönetimindeki atölyede müzikle tanışan çocuklar, oyunlar ve müziklerle neşelerine neşe katıyor.

RESİMLE GÖRÜŞÜYORUM // 09-10-13 MAYIS// 15.00, 11.00
 
AKM Çocuk Sanat Merkezi’nde Metin Ceyran’ın eğitmenliğinde düzenlenen ‘Resimle Buluş’ atölyesi, 4-6 yaş ortasındaki minikleri sanatın büyülü dünyasıyla buluşturuyor. Çocuklar her atölyede farklı bir tema ile fotoğraf çekiyor. Hayal gücünü fotoğrafın gücüyle birleştiren çocuklar zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak gelişirler.

ÇOCUKLAR İÇİN DRAMA ATÖLYESİ // 09-10-11-12-13 MAYIS // 15.00, 16.00, 14.00, 17.00,
Drama atölyesinde 7-10 yaş arası çocuklar hayal güçlerini sahneye yansıtıyor. AKM Çocuk Sanat Merkezi’ndeki atölyede oyunculuk, animasyon ve doğaçlama öğrenen çocuklar, bir etkinlikten başlayarak farklı maceralara atılıyor. Atölye, çocukların yaratıcılıklarının gelişimine katkı sağlarken sosyal marifet, bağ kurma ve özgüven gibi konularda da sanat yoluyla güçlenmelerini sağlıyor.

RESİM KEYFİ // 09-10-13 MAYIS // 16.00, 12.00
Metin Ceyran’la Fotoğraf Keyfi geleceğin ressamlarını AKM Çocuk Sanat Merkezi’nde yetiştiriyor. Farklı temalarda özgün fotoğraflar oluşturan 7-11 yaş arası çocuklar, duygu ve düşüncelerini kağıda aktarırken, güçlü iç dünyalarını da boya ile ifade ediyor.

ÇOCUKLAR İÇİN YARATICI DRAMA ATÖLYESİ // 09-10-11-12-13 MAYIS // 16.00, 17.00, 18.00

AKM, 4-6 yaş arası çocuklara çok yönlü yaratıcılık kazandırmak amacıyla çocukların sosyal becerilerini geliştiren Yaratıcı Drama Atölyesi düzenliyor. Çocukların topluluk içinde hayal kurmayı, rol yapmayı ve güvenle konuşmayı deneyimledikleri atölyenin ardından minikler, iletişim ve dil becerilerini geliştirirken, konsantrasyon, işbirliği ve aktif rol almada sanat yoluyla güçleniyor.

PİYANO ÖĞRENİYORUM // 09-11-16 MAYIS // 14.00, 12.00
Atatürk Kültür Merkezi çocukları piyano ile tanıştırıyor. AKM Çocuk Sanat Merkezi’nde düzenlenen Piyano Öğreniyorum Atölyesi, 6-15 yaş arası çocuklara piyano ile ilgili temel teknik ve müzik eğitimi veriyor. Etüt ve repertuar çalışmalarının yürütüldüğü atölyede dersler bireysel olarak devam ediyor ve her ders birbirini takip eden uygulama ve bilgiler içeriyor.

MİNİ BALE ATÖLYESİ // 13 MAYIS // 13.00

AKM Çocuk Sanat Merkezi’nde Buse Işık Bekdemir eğitmenliğinde gerçekleştirilen Küçük Bale Atölyesi, 4-5 yaş arası geleceğin sanatçılarını küçük yaşlardan itibaren sanatın güzellikleriyle tanıştırıyor. Atölyede çocuklar sadece dans ve ritim becerilerini arttırmakla kalmıyor, aynı zamanda bale figürlerinin sağladığı düzenleme ve ölçü ile el, kol ve bacak uyumunu geliştiriyor, animasyonlu masal ve fıkralar ışığında hayal güçlerini zenginleştiriyor ve pürüzsüz bir oyun deneyimi yaşıyor. , kararlı ve güçlü gövde.

  ÇOCUKLAR İÇİN YARATICI DANS ATÖLYESİ // 13 MAYIS // 14.00

AKM Çocuk Sanat Merkezi’nde Yaratıcı Dans Atölyesi, 4-6 yaş arası minik sanatseverlere yaratıcılıklarını dansla ifade etme fırsatı sunuyor. Sevdikleri müzikler eşliğinde kolay dans hareket kombinasyonları ile tanışan çocuklar, dans ederken doğaçlama yapmayı ve hayal güçlerini kullanmayı da öğreniyor. Can Kandara’nın eğitmenliğinde minik dansçılara akranları ile doyasıya dans ettikleri keyifli bir deneyim sunan atölye, çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimine katkıda bulunuyor.

GİTAR ÖĞRENİYORUM // 09-10-12 MAYIS // 16.00
Gitar Öğreniyorum atölyesi ile 6-15 yaş arası çocuklar, Atatürk Kültür Merkezi’nde gitarla yepyeni deneyimler kazanıyor. AKM Çocuk Sanat Merkezi’nde 9, 10 ve 12 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek atölyelerde çocuklar etüt ve repertuar çalışmaları yapacak. Bireysel olarak devam edecek derslerde her ders birbirini takip eden uygulama ve bilgiler içermektedir.

KEMAN ÖĞRENİYORUM // 09-10-11-12 MAYIS // 16.00
Çocukları temel enstrüman bilgisi ile buluşturan AKM, 6-15 yaş grubu çocuklara özel Keman Öğreniyorum atölye çalışması sunuyor. keman. Bireysel olarak devam edecek derslerde her ders birbirini takip eden uygulama ve bilgiler içermektedir.

PİYANO İLE TANIŞIYORUM // 13 MAYIS // 14.00
Atatürk Kültür Merkezi çocukları piyano ile tanıştırıyor. AKM Çocuk Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Piyano ile Buluşuyorum atölyesi, 4 -11 yaş arası çocuklara özgün deneyimler sunuyor. Koordinatörlüğünü #hermamabirnota projesi kapsamında coşkulu bir öğretmen olan Elif Maya Muz’un üstleneceği atölyede çocuklar piyanoyu öğrendikten sonra kısa bir resital dinletecekler. Daha sonra piyano enstrümanını denemek için fırsatlar olacak.  

SERAMİK BOYA ATÖLYESİ // 13 MAYIS // 15.00

7-11 yaş arası çocuklar için düzenlenen Seramik Resim atölyesinde çocuklar,
Sürdürülebilir bir geleceğin inşası için tasarım sürecinden başlayarak tüm üretim süreçlerinde “Dünyaya Sahip Çık” vizyonuyla hareket eden Çanakkale Seramik, şimdi seramiğe yeniden değer verecek. Atık malzemelerin zenginliğini ve geri dönüşümünü keşfetmek için bir yolculuğa çıkacak olan çocuklar, sürdürülebilir sağlıklı bir dünyanın bilincinde olacak. Çocukları tek kullanımlık ideolojiden uzaklaştırmak amacıyla düzenlenen bilinçlendirme atölyelerinde çocuklara hayal güçlerini kullanarak seramik karolardan kendi seramiklerini tasarlama fırsatı sunuluyor.

ÇOCUKLAR İÇİN DANS ATÖLYESİ // 13 MAYIS // 15.00

Yaratıcılığı ifade etmenin en keyifli yollarından biri olan dans, çocuklarla buluşuyor. AKM Çocuk Sanat Merkezi’nde 7-12 yaş arası çocuklar, her zaman çeşitli kombinasyonlar oluşturarak, bilinen müzikler eşliğinde özgün dans hareketleri yaratıyor. Çocuklar, müziğin ve dansın büyüsüne kapılırken vücut uyumu ve ritim duygusu da gelişir.

YARATICI ELLER LEGO EĞİTİM İLE İŞİNDE // 13 MAYIS // 13.00, 14.00
AKM Çocuk Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek Lego Education ile Yaratıcı Eller İş Başında atölye çalışması; Bütüncül bir yaklaşımla tasarlanan etkinliklerle çocuklar tüm vücutlarını hareket ettirirken soyut düşünme, benzerlik, sıralama, ince motor becerileri, ifade gücü, mantıksal düşünme, el-göz uyumu gibi becerilerini geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda hareket etmelerini de sağlıyor. heyecan ve keyifle birlikte hayal güçlerini kullanarak yeni keşifler yaparlar. takviye sağlayacaktır.

MÜZİKLİ TÜRKİYE YOLCULUĞU // 13 MAYIS // 12.00

6-10 yaş arası çocuklar, “Müzikle Türkiye Yolculuğu” etkinliği ile AKM’de Türkiye’nin bölgelerini heyecanlı maceralarla keşfedecekleri eğlence dolu bir aktivite ile buluşuyor. 50’şer dakikalık 4 atölyeden oluşan atölyelerde çocukları bölgelerimizin fiziki özelliklerini, tarihini, mutfağını, geleneklerini ve türkülerini keşfetmelerini sağlayacak bir deneyim bekliyor. Keşifler sırasında yöreye ait yaş grubuna uygun ve çocukların sevebileceği türkülerin darbuka eşliğinde dinlenerek dinletildiği atölyede çocuklara hikayeli animasyon eserler de veriliyor. Çocuklar o yörenin serüvenlerini dinlerken yöreyle ilgili en az bir türkü öğrenmiş ve türküye darbukalar eşliğinde eşlik ederek milli musikimize dair repertuarlarını geliştirme fırsatı bulmuştur.

‘FLY’ MODELİMİ YAPIYORUM // 13 MAYIS // 13.00

AKM Eğitmeni Nurgül Kocatürk, 6-9 yaş arası çocuklara ders veriyor.  Hezarfen Ahmed Çelebi, hikayesini anlattığı özel bir atölye sunuyor: ‘Uçma’ Maketi Yapıyorum… 13 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklar,   Uçmak adlı tiyatro eseri kısaca anlatılacak ve oyun hakkında bilgi verilecektir. Galata Kulesi ve Hezarfen Ahmed Çelebi’nin maketi gerekli ekipman ve geri dönüştürülebilir malzemelerle yapılarak günün hatırası olarak çocuklara sunulacak.

ÇOCUK ARKEOLOGLAR KAZIDA // 13 MAYIS // 15.00

Çocukları yeni deneyimlerle buluşturan Atatürk Kültür Merkezi, 13 Mayıs’ta Kazıda Çocuk Arkeologlar Atölyesi düzenliyor. 5-8 yaş arasındaki miniklere özel düzenlenen atölyede çocuklar, kendilerini geliştirecekleri eşsiz bir deneyim yaşayacaklar. Arkerobox kazı kiti ile yeni bilgiler edinerek zihinsel faaliyetlerde bulunur, keşif duygusunu besler, kazı işini deneyimler ve el becerilerini geliştirir. arkeoloji ne demek? Kazılar nasıl ve neden yapılır? Yeryüzünde bulunan eserlere ne olur? Çocuklarımızın arkeolog olmanın nasıl bir duygu olduğunu deneyimleyecekleri, bitmek tükenmek bilmeyen meraklarını bilgiye dönüştürecek sorular ve cevaplar etrafında örülecekleri atölyede çocuklar, varlıklarını koruma bilincini kazanacakları keşif dolu bir maceraya atılacak. tarihi eserler ve tarihi eserler. Çocukların hayal gücünü geliştirecek atölyede minikler, arkeolojinin en değerli araştırma yöntemi olan arkeoloji bilimi ve kazı çalışmaları ile tanışacak, kültürel birikimleri artacak, bilişsel ve motor gelişimleri desteklenecek.

EBEVEYN-ÇOCUK TANIŞIYORUM MÜZİK // 13 MAYIS // 16.00

Atatürk Kültür Merkezi, 2-4 yaş arasındaki miniklerin gelişimine katkı sağlayacak Ebeveyn – Çocuk Müzikle Tanışıyorum atölyesini düzenliyor. Miniklerin anne babaları ile katılacağı atölyede oyunlar oynanıyor. vurmalı çalgılar kullanılarak renkler ve çeşitli görsellerle gerçekleştirilir ve katılımcılar müziğe eşlik eder. Bu atölyede çocukların tempo algıları gelişiyor, birlikte hareket etmeyi öğreniyorlar ve enstrümanları çalarken gördüklerini ve duyduklarını taklit ederek psikomotor becerilerini geliştiriyorlar. Müzik eğitimine ilk adımlarını aileleri ile birlikte atarlar.

EBEVEYN-ÇOCUK DANS ATÖLYESİ // 13 MAYIS // 17.00

AKM tarafından 13 Mayıs Cumartesi günü düzenlenen,   Ebeveyn-çocuk dans atölyesi, ailelere keyifli bir deneyim yaşatacak. 3-4 yaş arası çocukların ebeveynleri ile katılacağı atölyede aileler hem eğlenecek hem de dansı öğrenecekler. Çocukların ebeveynleri ile birlikte dans ve ritim duygusunu deneyimleyecekleri atölye, katılımcıların müzik kulaklarının gelişimine katkı sağlayacak ve bedenlerinin düzgün, istikrarlı ve güçlü gelişiminin temellerini atacaktır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kaliteli, türbanlı Arnavutköy eskort kızlar
-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort